Färdigtänkta tankar...

Jag älskar mina barn (såklart!) och jag älskar att ha mycket folk omkring mig. Det är härligt med liv och rörelse, storstadens puls, fart och fläkt!
Men ibland är det bara så skönt att inte bli avbruten mitt i alla samtal av barn som pockar på ens uppmärksamhet och vill ha svar på sina viktiga frågor: -Mamma, varför är himlen blå? -Mamma när ska vi köpa lördagsgodis? Mamma, får jag ta av mig strumporna? Etc. etc. etc.
Att sitta mitt emot den man älskar och prata hela meningar och tänka färdigt sina tankar eller kanske bara sitta tyst tillsammans en stund. Det är värt sååååå mycket!
Att sitta på ett tyst hotellrum och skriva i lugn och ro utan att behöva fundera över om det ligger blöt tvätt i maskinen eller om någon ska ha matsäck eller gympakläder med sig i morgon.
Att sova ostört en natt utan att någon med mardrömmar kryper ner i sängen. Denna någon som så småningom breder ut sig så mycket att man måste förflytta sig till den lediga juniorsängen och senare vakna med värk i kroppen efter att ha legat som ett S.
Att kliva upp på morgonen och bara behöva se till att jag själv kommer i tid och har mina saker med mig. 
Att äta frukost med några trevliga kollegor i hotellets frukostmatsal i lugn och ro.

Jag ser det som ett stort privilegium att få de här stunderna ibland. För ganska snart så längtar jag mig nästan sönder och samman efter gosiga kramar och härliga kärleksförklaringar från barnen. Jag kan till och med tycka att det är trevligt att hänga upp tvätten... men DET går över! =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Håller med dig Marie! Så skönt att få vara bara sig själv och inte ha någon annan som påminner om allt som måste göras...Lite fritid är vi värd eller hur?!



Kram Camilla

2011-06-09 @ 11:26:20
URL: http://migochmina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0